xfs
[Top] [All Lists]

Re: xfs 1.3.3 beta 1 stock kernel source configure problems

To: Eric Sandeen <sandeen@xxxxxxx>
Subject: Re: xfs 1.3.3 beta 1 stock kernel source configure problems
From: Chris Green <greenc@xxxxxxxx>
Date: Sat, 17 Apr 2004 14:30:55 -0500 (CDT)
Cc: linux-xfs@xxxxxxxxxxx
In-reply-to: <Pine.LNX.4.44.0404162309380.28615-100000@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
Sender: linux-xfs-bounce@xxxxxxxxxxx
<snip>
> (or just rpmbuild -bp it, and copy over kdb/)

I did this, and it looks like we're cookin'. Thanks for the prompt reply 
and quick solution.

Cheers,
Chris.

> 
> looks like the RH9 kernels are ok in this respect.
> 
> thanks for finding that!
> 
> -Eric
> 
> On Fri, 16 Apr 2004, Chris Green wrote:
> 
> > Hi,
> > 
> > So, I just downloaded the RPMS from the indicated place for RHEL, and
> > installed:
> > 
> > # rpm -Uvh --freshen acl-2.2.23-1.i386.rpm attr-2.4.15-1.i386.rpm 
> > dmapi-2.1.0-1.i386.rpm dmapi-devel-2.1.0-1.i386.rpm 
> > libacl-2.2.23-1.i386.rpm libacl-devel-2.2.23-1.i386.rpm 
> > libattr-2.4.15-1.i386.rpm libattr-devel-2.4.15-1.i386.rpm 
> > xfsdump-2.2.17-1.i386.rpm xfsprogs-2.6.4-1.i386.rpm 
> > xfsprogs-devel-2.6.4-1.i386.rpm
> > # rpm -ivh kernel-2.4.21-9.0.1.EL.sgi1.i686.rpm 
> > kernel-unsupported-2.4.21-9.0.1.EL.sgi1.i686.rpm 
> > kernel-smp-2.4.21-9.0.1.EL.sgi1.i686.rpm 
> > kernel-smp-unsupported-2.4.21-9.0.1.EL.sgi1.i686.rpm 
> > xfs-modules-1.3.3-2.4.21_9.0.1.EL.sgi1_sgi1.i686.rpm 
> > xfs-modules-smp-1.3.3-2.4.21_9.0.1.EL.sgi1_sgi1.i686.rpm
> > # rpm -Uvh --freshen kernel-doc-2.4.21-9.0.1.EL.sgi1.i386.rpm 
> > kernel-source-2.4.21-9.0.1.EL.sgi1.i386.rpm
> > # rpm -Uvh xfs-modules-BOOT-source-1.3.3-2.4.21_9.0.1.EL.sgi1_sgi1.i386.rpm
> > 
> > I attempted to configure the kernel so I could build my favorite
> > modules:
> > 
> > # cd /usr/src/linux-2.4
> > # make mrproper >/dev/null 2>&1
> > # perl -wap -i.bak -e \
> >   'BEGIN { $is_smp='"$is_smp"'; $smp=$is_smp?"smp":""; }
> >   s|^(EXTRAVERSION\s*=\s*.*)custom$|$1$smp|' Makefile >/dev/null 2>&1 
> > # cp configs/kernel-*-`uname -m`-smp.config ./.config
> > # make oldconfig
> > # make dep
> > 
> > Everything went swimmingly, until:
> > 
> > <snip>
> > make[2]: Leaving directory `/usr/src/linux-2.4.21-9.0.1.EL.sgi1/crypto'
> > make -C kdb fastdep
> > make: Entering an unknown directory
> > make: *** kdb: No such file or directory.  Stop.
> > make: Leaving an unknown directory
> > make[1]: *** [_sfdep_kdb] Error 2
> > make[1]: Leaving directory `/usr/src/linux-2.4.21-9.0.1.EL.sgi1'
> > make: *** [dep-files] Error 2
> > 
> > Oops.
> > 
> > Indeed, the kdb directory is not as specified, but is in the arch/i386
> > directory. A problem with the RPM files list, perhaps?
> > 
> > Help!
> > 
> > Thanks,
> > Chris.
> > 
> > -- 
> > Chris Green, MiniBooNE / LANL. Email greenc@xxxxxxxx
> > Tel: (630) 840-2167. Fax: (630) 840-3867
> > 
> > 
> > 
> 
> 
> 

-- 
Chris Green, MiniBooNE / LANL. Email greenc@xxxxxxxx
Tel: (630) 840-2167. Fax: (630) 840-3867


<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>